Tuotteet omalla logolla osana brändiäsi!

Tuotteet omalla logolla osana brändiäsi!

Logotuotteet yrityksille: Vahvista brändiäsi näkyvästi 🤩Miksi sun yrityksesi tarvitsee logotuotteita?

Logotuotteet on paljon enemmän kuin vain mainosmateriaalia. Ne on tehokas väline rakentaa ja ylläpitää yrityksesi brändiä ja imagoa. Jokainen yrittäjä, mikroyrittäjä tai vaikkapa vaikuttaja hyötyy logotuotteiden monikäyttöisyydestä ja näkyvyydestä, jonka ne tarjoavat. Logotuotteet ovat kuin liikkuvia mainostauluja – ne kantaa sun yrityksesi nimeä ja viestiä mukana, missä ikinä menetkin. 🤩Mihin yrityksen logotuotteita voi käyttää?


Meidän puolesta voit käyttää niitä mihin vaan 😉, mutta kyllä niitä enimmäkseen menee työ- ja asennusvaatteiksi, ihan vaan itselle käyttöön tai sitten jakoon esimerkiksi asiakastapahtumiin tai vaikka messuille.Logolla varustetut työvaatteet lisäävät ammattimaisuutta ja yhtenäisyyttä työympäristössä - vaikka olisit esimerkiksi yksinyrittäjä. Jos teitä on useampia niin logolla varustetut työvaatteet vahvistaa työntekijöiden yhteenkuuluvuuden tunnetta ja luo positiivisen vaikutelman sekä työmaalla että asiakaskäynneillä. Kun asiakas näkee siistin, yhtenäisen työasun, se luo heti luottamuksen ilmapiirin ja vahvistaa käsitystä yrityksen luotettavuudesta ja ammattitaidosta. 😎


Logolliset tuotteet, kuten kynät, muistikirjat tai mukit, on erinomaisia ja käytännöllisiä lahjoja asiakkaille. Ne ei ainoastaan muistuta asiakasta susta ja sun yrityksestä joka kerta, kun tuotetta käytetään, vaan myös levittää yrityksesi nimeä laajemman yleisön keskuudessa. 


Näitähän on sitten täydellistä jakaa sun yritykselle sopivassa tapahtumassa tai tilaisuudessa. Esimerkiksi messuille on ollu super suosittuja logolliset (mutta tyylikkäät) t-paidat, lippikset ja kangaskassit. Logotuotteen suunnittelu - Me ollaan täällä auttamassa sua jokaisella askeleella


Sun tarvitsee vain päättää, mitä tuotteita haluat käyttää sun yrityksen logotuotteissa. Olipa kyse sitten t-paidoista, kangaskasseista, mukeista tai lippiksistä, me autetaan sua suunnittelemaan täydelliset tuotteet! 


Kaikki alkaa Suomessa, missä meidän suunnittelutiimi pistää hihat heilumaan ja suunnittelee sulle täydellisen tuotteen, just sun makuun sopivaksi. 


Me ymmärretään, että pienetkin yksityiskohdat voivat tehdä ison eron. Siksi me tehdään tuotteiden suunnittelun ja kuvien sommittelun aina ilmaiseksi. Ja parasta? Me ei vaadita aloitusmaksuja tai minimimäärää tilauksessa. Voit tilata juuri sen verran kuin tarvitset, oli kyseessä sitten muutama tuote tiimillesi tai suurempi erä asiakaslahjoiksi. 


Kokeile siis rohkeasti - ilman sitoutumista!


Millainen tuote Sulle Tehtäis?

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Ota yhteyttä!