Tietoa meistä

Tietoa meistä

Ensinäkin suuri kiitos kiinnostuksestanne verkkokauppaamme kohtaan!

Olemme kaksi veljestä joista toinen asustaa Rovaniemellä ja toinen Iisalmessa. Saimme päähämme heittäytyä yrittäjiksi ja perustaa verkkokaupan heinäkuun alussa vuonna 2023. Asiaan perehdyttyämme ja sopivan alustan löydyttyä päätimme, että tästä se lähtee!

Pohdinnan ja pyörittelyn jälkeen ideamme kirkastui. Halusimme tarjota asiakkaillemme sitä, mitä itsekin tuon tuosta tarvitsemme. Nimittäin laadukkaita vaatteita sopivaan hintaan! Ja onhan verkkokaupasta nyt löydyttävä kaikkea tilpehööriä siihen kylkeen.

Latviasta löysimme aivan mahtavan yhteistyökumppanin, jolta onnistuu brodeeraukset ja painokuvat tuotteeseen kuin tuotteeseen. Lisäksi osa tuotteistamme on tehty kierrätetyistä materiaaleista ja homma on muutenkin hyväksi pallollemme, sillä jokainen tuote valmistetaan tarpeeseen. Näin ylituotantoa ei pääse syntymään ja arvokkaat materiaalit saavat arvoisensa käyttötarkoituksen!

Mutta pian totesimme, etteivät kahdet (+vaimojen) aivot riitä millään keksimään tuotteita kaikelle kansalle. Meitä kun on moneen junaan. Tässä kohtaa Sinä, arvoisa asiakas, astut kuvioon mukaan! Lisäsimme sivuillemme osion, jossa asiakkaamme saavat ehdottaa meille ajatuksia itseään kiinnostavista tuotteista ja malleista. Me sitten toteutamme niitä parhaamme mukaan ja lätkäisemme ne myyntiin kaikkien ihasteltavaksi!

Siinäpä se nyt näin pähkinänkuoressa, kiitos että luit tänne asti ja mukavia ostoshetkiä!

Toivottavasti kohtaamme toistekin! 🙂

Ystävällisin terveisin,

Sami ja Roni

SRDS Finland Oy (Y: 3381401-9)

Poropolku 13 A8 96400 ROVANIEMI

puh: 0469431864

e-mail: SRDSFinland@gmail.com

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Ota yhteyttä!