Suunnittele omasi!

Suunnittele omasi!

Sun visio, meidän tuotteet – Näin se toimii!

 

Hei sinä, jolla on se loistava idea päässäsi, mutta et oikein tiedä, miten saada se elämään. Ei hätää, me ollaan täällä auttamassa – Tutustu, kuinka saat ideastasi ihan oikean tuotteen, askel askeleelta:

 

1.Valitse tuote, joka saa sydämesi sykkimään

 

Etsi se täydellinen t-paita, lippis, kangaskassi, muki, t-paita tai mikä tahansa tuote valikoimastamme, joka kutsuu nimeäsi. Meillä on tuotteita vaikka muille jakaa, mutta jos et löydä etsimääsi, huikkaa meille, niin katsotaan mitä keksitään! 

 

2. Lähetä kuva, joka herättää sen elämään

Ota se kuva, logo tai piirros, jonka haluat saada tuotteeseen, ja lähetä se meille viestillä. Olipa kyseessä sitten lemmikkisi parhain irvistys tai yrityksesi mieletön logo, me hoidamme sen. Älä huoli resoluutiosta tai formaateista – olemme täällä selättämässä tekniset möröt puolestasi. Riittää jos lähettämäsi kuva on png. tai jp. muodossa.

 

3. Taikurimme ryhtyvät töihin

Tässä vaiheessa me muutamme kuvan suunnitelmaksi, joka sopii juuri valitsemaasi tuotteeseen. Ja jos mietit, saatko nähdä tuotteen valmiina ennen tilausta - vastaus on: tottakai! Pääset kommentoimaan ja hyväksymään tuotteen koevedoksen.

 

4. Tuotteesi on matkalla!

Kun olet antanut suunnitelmalle peukkua ylös, painamme sen tuotteeseesi korkealaatuisella printillämme, joka kestää pesua, käyttöä ja katseita. Sitten pakkaamme sen varoen ja lähetämme sen sinulle – sinun tarvitsee enää odottaa ja noutaa paketti!

 

5. Kaikki valmista!

Kun pakettisi saapuu, on aika purkaa ja ihastella suunnittelemaasi tuotetta!

 

6. Kerro meille mitä olit mieltä!

Me kuulemme mielellämme mitä olet mieltä tuotteesta, joten nappaa ihmeessä kuva sen kanssa ja laita meille nähtäväksi! Voit myös jakaa sen omalla sometililläsi #sulletehty.com. Jokainen tuotteen kuvan jakanut saa seuraavaa kertaa varten alekupongin!Ja muista: olipa kyseessä yksi tuote tai sata, me teemme sen ilolla, asiantuntevuudella ja ripauksella sitä rempseyttä, joka tekee kaikesta hieman hauskempaa. 💫

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Ota yhteyttä!