Mitä kaikkea voit tehdä yrityksen logolla?

Mitä kaikkea voit tehdä yrityksen logolla?

Mitä kaikkea voit tehdä yrityksen logolla? 

Yrityksen logo on paljon enemmän kuin vain kuvake tai nimi paperilla – se on brändin sydän ja sielu. Se välittää sun yrityksen arvot ja persoonallisuuden heti ensi silmäyksellä. 👀 

Monipuolisesti käytettynä logo voi tehdä ihmeitä yrityksen näkyvyydelle ja brändi-identiteetille. Tässä blogissa käydään vähän läpi, kuinka voit hyödyntää yrityksesi logoa luovasti ja tehokkaasti.

1. Työvaatteet ja asusteet

Mikään ei luo ryhmähenkeä niin kuin yhteiset työvaatteet. Olipa tiimisi pieni tai suuri logolla varustetut työvaatteet, kuten t-paidat, takit ja lippalakit, eivät ainoastaan lisää työntekijöidesi ammattimaisuutta, vaan myös levittävät brändisi sanomaa jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Ja sekös on hyvä juttu! 🤩 Työvaatteet voikin ajatella liikkuvina mainoksina!

2. Asiakaslahjat

Muistoesineet, joissa on yrityksesi logo, ovat erinomainen tapa kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita heidän tuestaan. Esimerkiksi kustomoidut avaimenperät, kynät ja muistikirjat eivät ole vain käytännöllisiä, vaan myös pitävät yrityksesi mielessä aina kun tuotetta käyttää. Muista kuitenkin, että laatu korostaa brändisi arvoja, joten valitse tuotteet huolella. Kukaan ei halua turhia tai heti hajoavia tuotteita nurkkiinsa pyörimään. 😎

3. Tapahtumamarkkinointi

Messut ja tapahtumat ovat loistavia tilaisuuksia esitellä yrityksesi logoa suuremmalle yleisölle. Tapahtumamateriaalit, kuten banderollit, roll-upit ja esitteet, joissa logo on selkeästi näkyvissä, voivat tehdä osastostasi vetovoimaisemman ja tunnistettavamman. Logolliset lahjat, kuten kassit tai hatut, voivat puolestaan levittää brändisi ulottuvuutta messuvieraiden mukana. Voit myös liimailla esim yrityksesi logotarroja jaettaviin tuotteisiin. Toteutettuja tarroja voit käydä kurkkaamassa täältä.

4. Yrityksen sisäiset materiaalit

Älä unohda sisäistä brändäystä. Logolliset toimistotarvikkeet, kuten kansiot, lehtiöt ja kahvimukit, voivat vahvistaa työntekijöiden yhteenkuuluvuuden tunnetta ja brändi-identiteettiä. 🤩  Samoin logolliset seinäkellot tai julisteet voivat piristää toimiston ilmettä ja tehdä työympäristöstä inspiroivamman. Tyylikkäät tuotteet jää myös hyvin vierailevien asiakkaiden mieleen!


Logotuotteet ilman minimimääriä ja aloituskuluja!

Käyttämällä yrityksesi logoa monipuolisesti ja luovasti voit maksimoida sen näkyvyyden ja parantaa brändisi tunnettavuutta, melkein niin kuin huomaamatta. 

Muistathan, että meillä et maksa aloituskuluja, et sitoudu mihinkään eikä tilauksissa ole minimimääriä. 😎

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Ota yhteyttä!